helphetregent

 

Help! Het regent... wat nu?


 

Zoals we al zeiden zijn onze tribunes volledig overdekt. Toch kunnen we niet vermijden dat u even nat zou kunnen worden, mochten de hemelsluizen open gaan op de avond van uw voorstelling. Om het toch zo aangenaam mogelijk te maken volgen hieronder enkele tips...

 

  • Kom op tijd. We verwachten zo’n 670 bezoekers per voorstelling. Op vrijdag en zaterdag zijn dat zelfs 2 voorstellingen per avond, wat een grote toeloop betekent met heel wat wagens die een parkeerplekje zoeken. Kan je met de fiets of te voet komen? Doe dat dan! Er zijn grote fietsenparkings achter de kazerne van de brandweer en naast Brasserie ’t Wit Huys! Een overzicht van de tijdelijke verkeerssituatie vindt u ook hier!


  • Vergeet zeker uw ticket niet. Dit is uw toegangsbewijs en hierop staat uw stoelnummer. Zonder ticket kunnen we geen toegang verlenen. Hou alvast uw ticket klaar aan de ingang zodat het meteen gescand kan worden.


  • De wachttijden aan de inkom kunnen even oplopen en hier sta je nog steeds buiten. Regent het? Voorzie dan een regenvest of paraplu! De paraplu kan je aan je voeten leggen op de tribune. Let wel, hij mag niet open op de tribune zodat je de andere kijkers niet stoort.


  • ’s Avonds koelt het snel af. Kleed je warm genoeg of voorzie een klein dekentje om over je benen te leggen. De voorstelling duurt ongeveer 1u15.


  • Voor mensen die een mindermobielenplaatsje (rolstoel) hebben gereserveerd, voorzien we een tentje in geval van regen. In dat geval zitten zij ook droog. De parking voor rolstoelgebruikers is beperkt. Deze bevindt zich vooraan aan het A. Hermansplein (achter Brasserie ’t Wit Huys).


  • En onze acteurs? Natuurlijk hadden die, net als ons gehoopt op een fijne nazomer, maar het is wat het is.  Zij trekken het zich allemaal niet te veel aan en zetten hun beste beentje voor! Alvast een fijne (hopelijk droge) avond!!Contacteer ons!

Gemeente Nijlen

Afdeling Sociaal & Vrije tijd

Kerkstraat 4 - 2560 Nijlen

T 03 410 02 11  - info@diamant2019.be

© Alle rechten voorbehouden.

Een initiatief van Cultuurraad Nijlen & Gemeente Nijlen in samenwerking met Kempens Karakter en Briljante Kempen met steun van de Vlaamse overheid.